Třetí rok v řadě v play-off AFL

Prague Black Panthers se potřetí v řadě probojovali do play-off nejvyšší rakouské soutěže a jedné z nejlepších evropských soutěží AFL. Výhra na hřišti Mödlingu Rangers už s novým rozehrávačem Dre Harrisem, který nahradil Tylera Jarnagina znamená jistotu vyřazovací části potřetí v řadě.

Tým PBP plný mladých hráčů si tak znovu zahraje tzv. “one game season”, kdy jedno utkání rozhodne o postupujícím do finále. V minulém roce po bezchybné základní části bez prohry, nezvládli naši hráči nástrahy semifinále. Tento rok půjdou do bitvy o finále ze čtvrté nasazené pozice a z role "underdogs” se konečně pokusí o postup do boje o Austrian Bowl.

Ještě předtím tým čeká poslední domácí zápas, který se odehraje v sobotu 15.6. v 15:00 na SK Prosek Praha proti Graz Giants, kteří stále ještě bojují o první místo v tabulce a mohou tak být soupeřem našeho celku pro případné play-off. Velmi třaskavý souboj na konec základní části, navíc v sobotu s možností Meet & Greet s hráči po konci utkání. Určitě doražte, budeme se těšit!

VSTUPENKY ZDE

Jan Štiegler