PBP Good Will

V tomto týdnu se zástupci našeho klubu vydali do Fakultní Nemocnice v Motole, aby rozdali dárky dětem na dětském ortopedickém a stomatochirurgickém oddělení mladým pacientům, kteří v této době musí zůstat na oddělení a nemohou si užívat předvánoční čas. Daniel Krejbich, Jan Štiegler a Libor Svoboda i přes zpřísněné opatření v nemocnici v době chřipkových epidemií předali hračky, týmové věci a další drobné dárky, aby dětem trochu rozveselili pobyt v nemocnici. Popovídali si se skvělými doktory, sestřičkami a všemi pracovníky, kteří pečují o mladé pacienty, a poděkovali jim za jejich práci. Přeci jenom v tomto náročném sportu nejeden hráč musel nedobrovolně okusit, jaké je to po operaci strávit čas v nemocnici. A o to víc si cenit práce všech okolo.

Nejen v předvánoční době je důležité dávat zpět všem, kteří takové štěstí jako my nemají.

My také děkujeme našim sponzorům a partnerům: Nova Sport, Exchange, Bespro, DK filmcatering, Radegast, proarchitech s.r.o., DZ Klatovy, fri-service, LZ Elektro, Primalex, High-Energy a další, kteří nás podporovali celý rok.

Také děkujeme Národní Sportovní Agentuře, Hlavnímu městu Praha, Městské části Praha 10 a Městské části Praha 9, za neutuchající podporu, která umožňuje našim mladým hráčům hrát tento skvělý sport.

Doufáme, že i my jsme pomohli mladým pacientům Nemocnice v Motole a trochu jim zpříjemnili těžkou dobu a předvánoční čas. Díky že můžeme!

PBP ONE TEAM ONE HEARTBEAT

 
 
 
 
Jan Štiegler