Kemp mládeže v Benešově

Srpen už tradičně patří soustředění naší mládežnické akademie a Prague Black Cats. I v tomto roce jsme se díky podpoře městské části Praha 10, mohli vydat do skvělého areálu v Benešově, kde se mladí panteři a kočky pilně připravovali na začátek podzimních soutěží.

Kempu se zúčastnilo přes 120 mladých hráčů a hráček všech věkových kategorií a měli nabitý čtyřdenní program plný tréninků , rozborů videa, ale i volnočasových aktivit, na které dohlíželi kvalifikovaní trenéři našeho týmu.

Na kempu se také utužoval kolektiv a hráči a hráčky byli seznámeni s hodnotami PBP, hodnotami sportu obecně a celkově se snažit pozitivně ovlivnit nejenom jejich sportovní rozvoj. Hráči se tak dozvěděli něco více o historii týmu a o svých skvělých spoluhráčů z minulosti, kteří jsou v elitním klubu - PBP Hall of Fame.

Poslední den kempu patřil modelovému utkání, tzv. scrimmage, kde si hráči znovu mohli připomenout zápasovou atmosféru a zakončit tak skvělou přípravu na nadcházející sezónu.

Všechny týmy PBP jsou tak připraveny znovu zabojovat o prvenství a navázat na loňský zlatý hattrick!

Ještě jednou děkujeme městské části Praha 10 za podporu, v rámci dotace, díky které se mohla uskutečnit tato skvělé akce pro všechny mládežníky v klubu, ale také pro nové zájemce a širokou veřejnost z městské části, která má zájem o tento sport. Díky a budeme se těšit v příštím roce!

Na viděnou na zápasech!

 
 
Jan Štiegler