PBP Kemp

Na konci srpna už tradičně vrcholí příprava na podzimní soutěže mládeže a žen, a její stěžejní částí je PBP Kemp. Ten se v letošním roce mohl znovu díky podpoře od městské části Prahy 10 konat v nedalekém Benešově, kde měly všechny kategorie PBP perfektní podmínky pro přípravu na nadcházející sezónu, ale i stmelení kolektivu před samotným startem ligy. 

Na kemp se sjelo téměř 130 hráčů a hráček všech věkových kategorií, kteří měli nabitý 4denní program plný amerického fotbalu, ale také celkové sportovní přípravy a doprovodných akcí. Na účastníky čekaly denně dva tréninky na hřišti, ale i teoretická příprava, rozbor videa a ve volném čase třeba bazén nebo stolní tenis. To vše na jednom místě a pod vedením kvalifikovaných trenérů. 

Jedním z tradičních vrcholů PBP Kempu je Rookies Show, kde nováčci v týmu předvádějí své dovednosti mimo hřiště, v rámci svého prvního kempu s PBP. K vidění bylo spoustu skvělých vystoupení a my jsme si jisti, že i mimo hřiště se naši hráči a hráčky neztratí!

Závěrečný den patřil modelovému zápasu všech kategorií, které tak dokončily svou přípravu na nadcházející sezónu, která startuje už o víkendu 6.září. Tým U21 vstupuje do sezóny s dvěma mistrovskými tituly v řadě a s bilancí dvou let bez prohraného zápasu. U15 bude chtít navázat na loňskou dominantní jízdu, kdy prohráli pouze dva zápasy a také si odnesli titul mistra ČR. Do nové kategorie U18, která se znovu bude hrát v devítkové formě, se vrací dorostenecký tým, který ve svém posledním roce bral zlatou medaili. Ženský tým se bude chtít znovu probojovat do finále ligy - Rose Bowl, který jim vloni jen těsně unikl. 

Trenéři jednotlivých kategorií jsou spokojeni s výsledkem tohoto kempu a natěšeni na start sezóny 2020. Ta odstartuje 6.9. domácími zápasy týmu U18 a U21 na hřišti v Malešicích a následně se do hry zapojí i zbývající tým U15 a PBC. Držte nám palce a vidíme se na našich zápasech.

IMG_4662.JPG
118003620_659721968235438_5116262855349466431_n.jpg
PBP kemp.jpg
Jan Štiegler