Nový partner - ASETA GROUP

Sezóna velmi vyrovnané AFL 2024 vrcholí a bojuje se o postupovou čtveřici zajišťující účast ve vyřazovací části. Prostor pro chybu se týmům zmenšuje a v každém utkání to musí být „čistá práce“, aby byl tým úspěšný.

A pro náš klub je skvělou zprávou a obrovským potěšením, že může do rodiny PBP přivítat dalšího silného partnera, se kterým jsme spojili síly! Společnost, která si na čistou práci potrpí. Představujeme vám dalšího partnera klubu Prague Black Panthers – společnost ASETA GROUP.

Skupina společností Aseta Group pokrývá široké spektrum potřeb zákazníků v celé oblasti Facility managementu. Na základě třicetiletých zkušeností synergicky spolupracuje na poskytování komplexních a kvalitních služeb.

Služby Facility managementu zahrnují například tyto oblasti:

-       technická správa budov

-       úklidové a čistící práce

-       odpadové hospodářství

-       údržba venkovních ploch

-       zaměstnávání zdravotně postižených

Na ASETU se můžete spolehnout ať jste v Praze, Brně či Pardubicích. Rozsáhlá a dynamická působnost společnosti ve všech regionech České republiky je silná platforma pro další rozvoj.

Stejně jako když jdete na zápas amerického fotbalu a chcete vidět kvalitu a profesionalitu, jdete na Prague Black Panthers, kde můžete čekat nejlepší výkony a český klub s dlouholetou tradicí. Pokud potřebujete více než 30 let zkušeností v oblasti Facility managementu, jdětě k ASETA GROUP a neuděláte chybu.

Děkujeme za podporu a těšíme se na naší spolupráci a čistou práci, která nás doufejme společně dovede k vytouženému vítězství v Austrian Bowlu a pozvedne celou organizaci PBP.

PBP ONE TEAM ONE HEARTBEAT

Jan Štiegler