Nový hlavní sponzor - ATT Investments

Nová sezona AFL už je doslova za dveřmi a my můžeme s hrdostí představit našeho hlavního sponzora pro sezónu 2024. Je jejím firma ATT Investments, která zajišťuje služby, které chrání peníze před rostoucí inflací.

Skvělé výkony v posledních letech, široký mládežnický program i vize do budoucnosti, přilákala stejně naladěnou firmu ATT Investments spojit své síly s českým hegemonem amerického fotbalu Prague Black Panthers. Firma která se snaží ochránit hodnotu peněz svých klientů, teď bude chránit finanční stabilitu našeho týmu a umožní ji poprat se o ty nejvyšší příčky a dělat dobré jméno nejen v ČR ale i ve světě.

V rámci nové spolupráce PBP spadají pod ATT Sport Zone, kde je například nejlepší česká profesionální cyklistická stáj ATT INVESTMENTS PRO CYCLING TEAM, závodník Really Dakar Aleš Loprais a jeho tým, nebo fotbalový klub Bohemians Praha.

President klubu Pavel Poříz byl společně s Janem Davidem, který se velkou měrou zasloužil o toto spojení, a který se také zařadil do užšího vedení klubu a kapitánem mužského týmu Tomášem Svobodou, na Galavečeru ATT Sport Zone, který se konal na konci minulého roku v Brně, kde se s majitelem firmy Miroslavem Zadákem domluvili na spolupráci pro tento rok.

 
 

Právě Miroslav Zadák je nejen majitelem společnosti, ale i sportovním mecenášem, který je zodpovědný za podporu celé ATT Sport Zone a díky němu, jsme se mohli připojit k takto skvělému projektu, za což mu velice děkujeme. Na oplátku jsme pozvali i my majitele firmy na tradiční Super Bál, který se konal na pražské Lávce, kde byl ATT Investments oficiálně představen jako hlavní týmový sponzor.

 
 

Doufejme, že díky tomuto spojení se klub znovu bude moci posunout o kus kupředu a reprezentovat nejen ATT Investments a ATT Sport Zone, ale i americký fotbal v celé ČR a i v Evropě na té nejvyšší úrovni a přidá se k celé řadě úspěšných projektů, které právě pan Miroslav Zadák už dlouhou dobu zaštiťuje. Děkujeme!

PBP ONE TEAM ONE HEARTBEAT

Jan Štiegler