JEDEN TÝDEN, TŘI ZÁPASY

Panteři se po delší době opět vracejí na domácí hřiště a tentokrát hned ve třech zápasech. Následující týden bude velmi zajímavý, Panteři odehrají dva zápasy Bitters ligy a jeden zápas 3.ligy. Pojď me kouknout na konkrétní zápasy.

První zápas nás čeká v trochu netradičním termínu. Odehraje se v úterý 1.5. na Uhelných skladech od 15hod. Tento zápas nám nabídne reprízu loňského finále, ve kterém jsme mohli vidět Pantery proti Ostravě Steelers.

Na další zápas se můžeme těšit v sobotu 5.5. od 15hod. Na městském stadionu v Čelakovicích bude k vidění B-tým Panterů. V rámci 3.ligy se tu odehraje zápas Panterů proti Panterům. B-tým přivítá na svém hřišti wroclavské Pantery.

Poslední zápas se odehraje v neděli 6.5. od 15hod opět na uhelných skladech. Tentokrát tu Panteři přivítají Pardubice Stallions.

Pra hráče to bude náročný týden a aby se jim lépe zvládal a nedošla jim šťáva mají k dispozici produkty od Bitters. Mohou využít energetických žvýkaček různých příchutí, které jim dodají potřebnou energii před zápasem. A není to jen reklamní trik, od hráčů mám zjištěno, že je dokážou doopravdy pořádně nakopnout. Mezi poločasy mohou doplnit energii sušeným masem, které ma Bitters v několika variantách. Po zápase si hráči mohou vychutnat sladkou tečku v podobě bonbonů.

 
Photo: Libor Vočadlo / www.facebook.com/liborvphoto

Photo: Libor Vočadlo / www.facebook.com/liborvphoto

 
Guest User